RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Panică în Primărie: Un nou dosar DNA vizează administrația publică!

Un nou dosar ce vizează Primăria municipiului Pașcani este instrumentat de procurorii DNA. Este vorba despre fapte grave ce privesc administrația care a condus municipiul Pașcani în anii 2008-2012.

 

Conform unor surse, procurorii DNA au deschis un dosar penal existând suspiciunea comiterii unor infracțiuni de abuz în serviciu, dare de mită și luare de mită. Speța, privește implementarea proiectului ISPA, iar procurorii au solicitat în acest sens o serie de acte aflate în posesia Primăriei și a Prest Serv Apa.

  

Tot în acest dosar se mai cercetează și un protocol încheiat între Primărie, Prest Serv Apa și SNCFR. Prin acest document, în anul 2009, au fost tăiați de pe Strada Gării mai mulți plopi, materialul lemnos rezultat fiind predat către reprezentanții SNCFR. Acum, anchetatorii vor să afle de ce acesta nu a rămas în posesia Primăriei care era și proprietarul terenului pe care erau plantați copacii.

Reamintim că la acea vreme au avut loc schimburi de replici dure pe subiectul tăierii acestor plopi între foștii primari Grigore Crăciunescu și Neculai Rățoi.

 

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

O bătrână de 94 de ani a ars în propria casă, din județul Iași

Redacția

Doi hoți găsiți sub patul casei pe care au jefuit-o

Redacția

Intervenție a pompierilor pășcăneni la o școală din municipiu. Simulare de incendiu cu două victime

Teona Gherasim
Încarcă...