RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

ACŢIUNE A POLIȚIEI PENTRU PREVENIREA COMERŢULUI ILICIT. Bărbat depistat când distribuia la o societate comercială, produse alimentare fără a avea documente

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Paşcani, au  acţionat pe raza comunelor Mirosloveşti, Ciohorăni, Hălăuceşti, Ruginoasa, Tătăruşi şi Lespezi, pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor cu violenţă, a actelor de comerţ ilicit,  dar şi pentru prevenirea accidentelor de circulaţie.

Au fost controlate 24 de unităţi de alimentaţie publică şi verificate 47 de autovehicule, fiind constatate 19 sancţiuni contravenţionale, dintre care 6 la Legea61/1991, 6 conform OUG 195/2002 şi 4 conform Legii nr. Legea 12/1990. Valoarea sancţiunilor este de 8160 lei lei. Acțiunea a avut loc pe data de 25 iunie 2015, între orele 17.00-24.00.

  Exemplu: 

  

Pe raza comunei Stolniceni-Prăjescu, a fost depistat un bărbat de 35 ani, din comuna Horia, județ Neamţ, în timp ce distribuia la o societate comercială de pe raza comunei, produse alimentare, dulciuri şi băuturi alcoolice, fără documente justificative de provenienţă. Cel în cauză a fost sancţionat contravenţional conform Legii 12/1990, cu amendă în valoare de 500 lei şi au fost ridicate în vederea confiscării produsele găsite.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Soluții diferite date de Tribunalul Iași pe tema datoriilor ApaVital către Prest Serv Apa (DOC)

Răzvan Grecu

Tineri care consumau semințe și băutură pe o stradă din Pașcani, sancționați de polițiștii locali

Redacția

ACȚIUNE A POLIȚIȘTILOR DE LA TG. FRUMOS, PENTRU SIGURANȚA CETĂȚENILOR

Redacția
Încarcă...