NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Benone Mihuț: „Administratorul Public împinge pe toată lumea să voteze și să semneze, însă el nu are nicio răspundere”. „Primarul Pantazi s-ar comporta altfel dacă nu ar fi influențat de un singur om”

Fostul consilier PSD, Benone Mihuț, a explicat ieri seară în emisiunea „În Obiectiv” difuzată de programul Actualitatea TV cine este adevăratul conducător al Primăriei municipiului Pașcani. Conform declarațiilor acestuia, reiese că primarul Dumitru Pantazi nu iese din cuvântul lui Gică Zanet, acesta fiind și cel care dispune în partid, cine și cum să voteze.

Fostul social democrat a mai arătat că administratorul public insistă pe lângă consilierii locali sau funcționarii publici să-și asume răspunderea unor decizii, în timp ce acesta se eschivează. Mihuț a dat exemplu momentul în care directorul economic al Primăriei a refuzat să semneze proiectul de hotărâre prin care se fixa o redevență mai mică decât prevede legea pentru ApaVital.

„I-am spus că dacă directorul economic nu semnează raportul, noi cum să votăm. Știm mai multe decât el. M-am uitat pe organigramă și am văzut că deasupra directorului economic este administratorul public. De ce nu a semnat el acel raport dacă era în regulă? El nu are nicio răspundere, dar ne dictează nouă cum să votăm”, a explicat Benone Mihuț.

În privința deciziilor pe care primarul Dumitru Pantazi le ia, Mihuț a opinat că dacă acesta nu ar fi influențat de o singură persoană, ar lua alte decizii.

„Eu îl cunosc pe primarul Dumitru Pantazi și el ar fi luat alte decizii dacă nu ar fi influențat de o singură persoană”, a spus Mihuț făcând referire la Gică Zanet.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Procurorii DNA au băgat frica în aleșii locali: Comisia Juridică a amendat proiectul pro ApaVital al primarului Dumitru Pantazi, pentru a scăpa de răspunderea penală! (DOC)

Marius Parteni

Mire păzit de bodyguarzi la nuntă după ce a fost snopit în bătaie de niște rude din cauza unei moșteniri

Redacția

Vreme caldă în primele zile ale săptămânii. De joi temperaturile scad

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site