RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

UPDATE: Accident rutier grav în Blăgești: Administratorul serelor de la Blăgești a decedat pe loc, iar șoferul autoutilitarei a decedat la spital. Alte două persoane sunt rănite

UPDATE: Al doilea șofer implicat în accident a decedat. Tânărul avea 25 de ani și locuia în comuna Pietricani, județul Neamț. Alături de el, în autoutilitară se aflau soția și copilul de 4 ani. Mama și copilul se află acum la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

 

Un accident rutier deosebit de grav s-a petrecut în această seară în Blăgești. Conform primelor informații obținute de la Inspectoratul de Poliție Județean Iași, în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

  

Mihai Jitaru, în vârstă de 62 de ani, administratorul serelor din Blăgești, se afla la volanul autoturismului său când a pătruns pe contrasens și a intrat în plin într-o autoutilitară în care se aflau trei persoane. El se îndrepta dinspre Pașcani spre Blăgești, unde își are locuința. 

În urma coliziunii, bărbatul de 62 de ani a decedat, iar trei persoane au fost rănite.

Impactul a fost atât de puternic încât bucăți din cele două autovehicule s-au împrăștiat pe șosea.

La fața locului au fost direcționate echipaje de la Ambulanță, Poliție și Pompieri. Victimele au fost transportate la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.

Timp de câteva zeci de minute, traficul în zonă a fost blocat, formându-se coloane de mașini pe ambele sensuri de mers.

Related posts

Această lege îi va pune la punct pe șoferii care urcă băuți la volan! Vor fi obligați să conducă doar mașini dotate cu acest dispozitiv

Redacția

Acțiune a polițiștilor pășcăneni. 12 sancțiuni, bani confiscați și 35 persoane legitimate

Redacția

PROTEJAŢI-VĂ ANIMALELE! Poliţiştii lansează o campanie de prevenire a furturilor de animale

Redacția
Încarcă...