RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident rutier cu victime în Sârca. Impact puternic după ce o mașină a intrat pe contrasens (Video, Update)

UPDATE: „Accident rutier pe DN 28, între localitățile Bălțați și Sarca, județul Iași, la intersecția cu DJ 282E, spre Mădârjești. Au fost implicate două autoturisme, cu patru persoane rănite, în condițiile unui carosabil uscat. Cauza preliminară – neacordarea de prioritate la ieșirea de pe drumul secundar”, potrivit DRDP Iaşi.

Conducătorul autoturismului Passat ieșea de la Mădârjești, nu a acordat prioritate de trecere celuilalt autoturism Volkswagen care se deplasa de la Pașcani spre Iași, pentru a sărbători onomastica unei rude.

„Accident rutier între 2 autoturisme VW. Unul avea 2 persoane ce nu au necesitat asistenta medicală. Celălalt avea 4 persoane: unul diagnosticat cu plaga scalpată, contuzie pulmonară, o persoană cu traumatism cranio cerebral şi traumatism la umăr. Al treilea cu fracturi membre inferioare, iar ultimul cu contuzie coloana toracala.

Trei dintre victime au fost dirijaţi către Iaşi, cel preluat de Echipatul de Prim Ajutor către Clinica de Primiri Urgenţe. Sunt stabili toţi, cel cu contuzia pulmonară e cel mai grav”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoesu, şefa UPU SMURD Iaşi.

  

UPDATE: Conform primelor informaţii se pare că în accidentul rutier au fost implicate două maşini. Un autoturism marca Volkswagen și un alt autoturism.

Impactul a fost deosebit de grav din considerentul ca autoturismul negru a intrat pe contrasens şi a intrat din plin în autoturismul marca Volkswagen. În urma impactului mai multe persoane au fost proiectate pe carosabil. Martorii de la nefericitul eveniment au sărit în ajutorul celor implicați, acordând primul ajutor până la venirea echipajelor de prim ajutor.

Circulaţia din zona se desfăşoară cu dificultate. Cea mai probabilă cauză a producerii accidentului rutier este neadaptarea vitezei la condiţiile de mers. Totuşi, o anchetă afllată în derulare va stabili cauza producerii evenimentului rutier.

Știre inițială

Un accident rutier grav s-a produs în localitatea Sârca din județul Iași. Acesta s-a produs după ce un autoturism a ieșit de pe carosabil și s-a oprit într-un şanţ.

Momentan nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului și nici dacă starea de sănătate a victimelor este una gravă.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical dar şi poliţiştii rutieri. Din imaginea obţinută se poate vedea faptul că maşina este grav avariată și că a intrat într-un șanț de pe marginea drumului.

Vom reveni cu detalii pe măsură ce vom obține noi informații.

bzi

Related posts

Bătrân din Galați, bătut cu sălbăticie înainte de a fi jefuit . Agresorul ar fi fost eliberat în baza recursului compensatoriu (Video)

Redacția

Echipaje de Pompieri solicitate să intervină la două incendii în apropiere de Pașcani

Teona Gherasim

VIDEO: Camioanele morții pe DN28A! Vezi cum au încercat doi camionagii să răstoarne o mașină!

Răzvan Grecu
Încarcă...