NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Accident mortal la intrarea în Comuna Cristești

Update 12.55: Bărbatul în vârstă de 44 ani a murit, în ciuda eforturilor medicilor. Accident grav în urmă cu câteva ore la intrarea în comuna Cristești dinspre Drăgușeni. Un șofer slovac în vârstă de 44 ani a lovit în plin doi căruțași. 

 

Din primele informații se pare că șoferul autoutilitarei a adormit la volan și a lovit în plin doi bărbați în vârstă de 46, respectiv 25 de ani din comuna Moțca, pe care i-a târât 50 de metri.

  

Cele două persoane se întorceau de la un centru de colectare, unde au dus fier vechi.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Ambulanță care a transportat victimele la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani.  Cadrele medicale se luptă pentru viața pacientului în vârstă de 46 de ani care se află în comă de gradul II.

„În compartimentul de primiri urgențe au fost aduse două victime de accident rutier. Un pacient de 45 de ani, în stare foarte gravă care a necesitat intubație, resuscitare, care prezenta traumatism cranio cerebtral cu multiple fracturi de craniu. Starea acestuia s-a agravat, s-a decis intervențoie chirurgicală de urgență pe abdomen pentru a se opri sângerarea abdominală. A fost transferat În ATI. Din nefericire aici a intrat din nou în stop cardio respirator și nu a mai putut fi resuscitat, motiv pentru care s-a declarat decesul, ne-a declarat Diana Acsinte, purtător cuvânt Spitalul Municipal Pașcani.

Advertisements

Related posts

De ce a scăzut numărul ieşenilor cu handicap grav, accentuat sau mediu

Redacția

CNAS reia tratamentele fără interferon pentru pacienţii cu hepatita C

Redacția

Medicul Musta: Cât încă avem peste 100 de cazuri zilnic, nu putem renunța la mască

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site