RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Accident în panta de la Osoi. Un șofer s-a răsturnat cu mașina pe câmp

Un autoturism marca BMW s-a răsturnat pe un camp la ieșirea din Ruginoasa spre Pașcani. Șoferul spune că a ieșit în afara părții carosabile cu intenția de a evita o mașină care intenționa să intre într-o depășire.

 

 

  

Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 14.30. Șoferul din BMW venea spre Pașcani. ”Una din mașini a încercat să intre în depășire. Am tras puțin dreapta, și am ajuns pe camp, după care m-am răsturnat. Nu aveam vitează”, a spus șoferul.

Pe sensul opus, dinspre Ruginoasa, circulau în coloană mai multe mașini. Una ar fi încercat o manevră de depășire. Din această cauză șoferul implicat a tras dreapta de volan, dar din cauza condițiilor meteo a pierdut controlul și a ajuns pe câmpul din afara părții carosabile.

Mașina a mai parcurs câteva sute de metri pe camp, după care s-a răsturnat. În aceasta se aflau doi bărbați. Ambii au scăpat cu viață.Deși la fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, victimele au refuzat transportul la Spitalul Municipal Pașcani.

La fața locului au fost direcționate echipaje de la Serviciul de Ambulanță, SMURD și Poliția Rutieră. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Poliția continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele care au dus la producerea evenimentului rutier.

 

 

Related posts

Zeci de sancțiuni aplicate de polițiști la Târgu Frumos. 6 permise reținute

Redacția

Târgu Frumos: Țigări de contrabandă ascunse sub haine

Teona Gherasim

Cum au ajuns puşcăriile din România să fie păzite de infractori. O decizie controversată permite puşcăriaşilor să-şi păzească singuri unitatea de detenţie

Redacția
Încarcă...