NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

5 motive pentru care e indicat să consumăm pere


Zemoase şi dulci, perele pot reprezenta sursa ta de energie de fiecare zi, dar de pot ajuta să câştigi lupta şi cu alte numeroase boli. Datorită numeroaselor lor beneficii, perele sunt considerate în China fructele nemuririi.

  

 

1. Perele ţin în frâu tensiunea arterială, reglează nivelul glucozei din sânge, aşa că nu trebuie să lipsească din regimul celor care suferă de diabet sau din alimentaţia celor care simt în permanenţă nevoia de ceva dulce.

2. Deoarece conţine numeroase minerale şi vitamine necesare organismului, sucul de pere poate ameliora o răceală rebelă, dar poate fi şi acel ingredient minune care elimină pietrele de la rinichi.

3. Perele ajută la calmarea sistemului nervos, revigorează psihicul şi te ajută să te relaxezi după o zi stresantă la birou. Ba mai mult, pot fi aliatul tău în lupta cu depresia.

4. Dacă mănânci pere, poţi ţine la distanţă accidentul vascular şi cancerul la plămâni, dar şi bolile de inimă. Pentru că au mulţi nutriţienţi şi puţine calori, ele pot fi consumate cu succes şi în curele de slăbire. Specialiştii le recomandă şi în tratarea constipaţiilor severe.

5. Măştile din pere ajută la curăţarea tenului şi la revitalizarea lui. Dacă ai o piele uscată, pasează o jumătate de pară, adăugă un gălbenuş de ou, strecoară câteva picături de ulei de măsline şi vei obţine masca care îţi va hidrata tenul.

Sursa: Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Pregătiri în toi pentru luna iubirii / Justiție cu două viteze:”Perla Neagră” vs.”Bombonica” / Dictatura reprezentantului de scară sau prostia omenească? / Fum fără foc la DNA? / Penalii nu au coloratură politică.Toți sunt la fel!

Redacția

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea votului prin corespondenţă

Redacția

Anunț Delgaz Grid 13 iulie 2020 / 2

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site