NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Dosarul Colectiv: buretele folosit în club, nerezistent la foc şi de opt ori mai ieftin decât unul ignifug


Noi dovezi privind neregulile grave în amenajarea clubului Colectiv. Buretele din interiorul clubului nu avea nicio caracteristică ignifugă şi era de opt ori mai ieftin decât modelele rezistente la foc, arată facturile depuse la dosar.

  

 

Calitatea proastă a materialelor folosite la amenajarea clubului e confirmată şi într-un raport al expertizei realizate la cererea Parchetului General.
Pe una dintre facturile care au ajuns la anchetatori, primul produs distribuit de firma care s-a ocupat de lucrările de renovare din Colectiv este „burete gri antracit”. Societatea a livrat 82 de metri pătraţi pentru suma de 811 lei. Asta înseamnă că metrul pătrat din respectivul material a costat nouă lei şi 90 de bani.

Pe site-ul firmei care a făcut lucrările, respectivul produs nu mai există, iar bureţii care au caracteristici ignifuge costă de opt ori mai mult decât materialul din în facturi.

Citiți articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Prahova: Percheziţii la mai mulţi agenţi de poliţie suspectaţi de abuz în serviciu şi trafic de influenţă

Redacția

De frica amenzilor, tot mai mulţi patroni angajează pe salariul minim

Redacția

Descoperire DE PROPORŢII referitoare la exploziile rapide de unde radio. Este pentru prima dată când se observă un astfel de fenomen

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site