RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

30 de zile de arest la domiciliu pentru tânărul care a provocat accidentul mortal din Conțești

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a provocat accidentul moral din Conțești a fost plasat în arest la domiciliu. El a fost prezentat ieri la Parchetul de pe langă Judecătoria Pașcani, respectiv Judecătoria Pașcani. După câteva ore de audieri, instanța a dispus față de acesta arestul la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

 

Bărbatul este acuzat de ucidere din culpă, vătamare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice. 

  

Reamintim că tragedia a avut loc în noaptea de 24 spre 25 noiembrie, pe raza localității Conțești, comuna Valea Seacă. Șoferul care conducea o autoutilitară a pierdut controlul volanului și a lovit violent un copac. Autoturismul s-a răsturnat de două ori pe carosabil și s-a oprit într-un cap de pod. În urma impactului, un adolescent de 16 ani care se afla pe bancheta din spate a decedat, iar o fată de 21 de ani a suferit răni la cap și la coloană. Șoferul și pasagera din dreapta au scăpat nevătămați.

Related posts

Accident cu o victimă în apropierea fostei fabrici de zahăr. Un mopedist a murit! (VIDEO)

Răzvan Grecu

Un lider PAS anunță că Procuratura Anticorupție din Republica Moldova va fi reformată după modelul DNA

Redacția

Sentinţa care schimbă optica accidentelor rutiere. Un şofer acuzat de şmecherie la volan, condamnat la 19 ani de închisoare

Redacția
Încarcă...