NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

La un pas de o tragedie: Șoferul unei autoutilitare care a adormit la volan a avariat trei autoturisme ce staționau (FOTO – VIDEO)

 Un eveniment rutier ce s-a soldat cu avarierea unui număr de patru autoturisme a avut loc în  această dimineață pe strada Grădiniței din Pașcani, în apropiere de societățile Kosarom și RomPak. Vinovat este Ioan Ivanov, de 50 de ani, din Stolniceni, șoferul unei autoutilitare, care a adormit la volan.

 

  

Aceste venea de la Târgu Frumos și se îndrepta către Brătești. După cum a declarat polițiștilor ajunși la fața locului, el venea de la târgul din localitate unde fusese să cumpere niște sămânță. La intrarea în Pașcani acesta a adormit la volan, iar autoutilitara pe care o conducea a ajuns pe contrasens și s-a oprit în alte mașini care staționau. Este vorba despre o Dacia Solenza, un Opel și un Mercedes, mașini care aparțineau unor angajați de la societatea Kosarom. Din nefericire două dintre acestea au fost grav avariate.

La fața locului au ajuns polițiști de la Biroul Rutier. Din fericire nu a fost necesară intervenția echipajelor de la SMURD sau Serviciul de Ambulanță.

 În momentul în care acesta a ațipit din contrasens nu venea nici o altă mașină.      

{flv}diverse/accident kosarom{/flv}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Un copil era cât pe ce să se spânzure cu funia de la leagăn

Alexandra Enea

Scandalagiu din comuna Mircești, amendat de polițiști

Redacția

Cinci victime după ce un Mercedes s-a înfipt în scuarul de pe mijlocul străzii, în dreptul RAGCL. Pasagerii se grăbeau la o petrecere! (Foto)

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site