NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

150 de locuri de muncă sunt vacante în Pașcani, iar ponderea șomerilor este de 1,66 %

Angajatorii din Pașcani caută să angajeze aproximativ 150 de persoane. Zeci de pășcăneni caută un loc de muncă și analizează săptămânal oferta de angajare din municipiu.

 

Pentru unii angajatori contează studiile superioare în încheierea contractelor de muncă, în vreme ce în sectorul industri, acolo unde se înregistreaza un număr mai mare de locuri de muncă contează experiența.

  

„În această perioadă, în municipiul Pașcani sunt disponibile aproximativ 150 locuri de muncă vacante. Persoanele cu studii superioare pot opta pentru meserii de inginer în toate domeniile de activitate, dar și economiști. Cele mai multe oferte în această săptămână se găsesc în sectorul industrie, aproximativ 115 locuri de muncă vacante, iar în construcții și servicii, se înregistrează câte 10 oferte din partea angajatorilor”, ne-a declarat Adriana Sârghie, purtător cuvânt AJOFM Iași.

Ponderea șomajului la finalul lunii octombrie pentru municipiul nostru era de 1,66 %.

„În municipiul Pașcani, la sfârșitul lunii octombrie se înregistrau aproximativ 500 de persoane. Dintre acestea, 220 sunt femei, iar ponderea șomerilor în populația stabilă a fost de 1,66 %”, a completat purtătorul de cuvânt.

Ofertă locuri de muncă 

Advertisements

Related posts

Producătorii români de lactate se plâng că marfa lor este înlocuită cu cea din import

Redacția

De aproape trei decenii are o afacere de succes într-un domeniu în plină dezvoltare . Un pășcănean a reușit să fenteze criza și să se mențină pe piață

Redacția

Cosmetice expirate de 4 ani, la vânzare în Paşcani. Firma riscă amenzi de până la 20.000 de lei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site