NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Piloții Lufthansa intră în grevă timp de două zile. Sute de zboruri vor fi anulate

Miercuri și joi piloţii de la Lufthansa vor fi în grevă. Sute de zboruri vor fi anulate. Este a doua grevă de amploare a celui mai mare transportator aerian din Europa, după cea de săptămâna trecută.

Piloţii care asigură zborurile de pasageri ale Lufthansa vor intra în grevă începând din 7 septembrie şi până în 8 septembrie la miezul nopţii, în timp ce greva piloţilor de la Lufthansa Cargo va începe miercuri şi se va încheia vineri la miezul nopţii.

Sindicatul care reprezintă peste 5.000 de piloţi solicită o majorare salarială de 5,5% în acest an şi o crestere automată în funcţie de evoluţia inflaţiei începând din 2023.

În replică, conducerea companiei germane a oferit o majorare cu 900 de euro a salariului de bază pentru piloţii de la Lufthansa şi Lufthansa Cargo.

Advertisements
Advertisements
  

„Greva poate fi evitată numai dacă echipa de conducere vine cu o ofertă serioasă”, a spus purtătorul de cuvânt al Sindicatului, Matthias Baier.

europa fm

Advertisements
Advertisements

Related posts

Ai nevoie de piese de schimb la maşină? Vezi ce ofertă are Fiscul!

Redacția

Mafia legumelor. Cum ajung să fie vândute din străinătate ca produse românești. Fermier: „Ministerul Agriculturii e surd”

Redacția

„Reglaje” la ANAF: Activitatea unei firme, suspendată doar dacă diferența de bani depășește 300-500 de lei

Redacția
Încarcă...