NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Zilele Rezervației Forestiere, ediția a VI-a. Cap de afiș Margareta Clipa, Anna Lesko și Antonia

Comuna Tătăruși se pregătește de trei zile de sărbătoare. În perioada 18-20 august, vor avea loc mai multe manifestări organizate cu prilejul Zilelor Rezervației Forestiere, care se vor desfășura în vatra satului „La cruce”.

 

  

Potrivit organizatorilor, vor fi acordate diplome de excelenţă, diplomă de cetăţean de onoare al comunei Tătăruși, diplome de excelență pentru copiii care au obţinut rezultate excelente în decursul anului 2016-2017. De asemenea, vor avea loc lansări de carte, vizite la muzeu şi un concurs de orientare turistică.

Spectacolele vor fi susţinute atât de artişti locali, cât şi de artişti naţionali. Printre cei care vor concerta pentru tătăruşeni se numără Cristinel Iordăchioaia, Ionut Sârbu, Codruța Filip, Georgiana Catâru Roșu, Avădănii Madalina, Oniceanu Andreea, Ansamblu Mugurașii din Tătătruși, Margareta Clipa, Elisabeta Turcu, Aurel Tamaș, Anda Adam, Anna Lesko și Antonia.  

La finalul zilei de sâmbătă va avea loc un spectacol aviatic, iar ultima seară se va încheia cu tradiționalul foc de artificii.

Advertisements

Related posts

Tragedie! Un bătrân a fost găsit spânzurat în anexa casei sale

Irina Gherasim

Trei mașini implicate într-un accident cu o victimă la întrare în Stolniceni-Prăjescu (FOTO)

Irina Gherasim

Câștigătorii Festivalului folcloric „De la moșii noștri noi am învățat“ din Tătăruși (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site