RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Cross în scop caritabil la Răchiteni

Pasionaţii de sport sunt invitaţi să facă mişcare şi o faptă bună în acelaşi timp. Pe data de 12 august, la Răchiteni va avea loc un eveniment intitulat „Crossul Siretului”, organizat în scop caritabil.

 

Cei care doresc să participe trebuie să plătească o taxă de 20 de lei, iar fondurile strânse vor fi donate unor copii orfani. Pe parcursul competiţiei aceştia vor primi tricouri personalizate din partea administraţiei locale.

  

În cadrul şedinţei ordinare de vineri, primarul Petre Doboş le-a cerut consilierilor să aloce suma de 2.000 lei pentru achiziţionarea unor tricouri.Am vorbit cu o societate pentru confecţionarea de tricouri inscripţionate. Iniţial a zis că ni le dă gratuit, însă trebuie să alocăm o suma de 2.000 lei în cazul în care se răzgândeşte. Prin organizarea acestui cross se urmăreşte strângerea unor fonduri ce vor fi donate unor copii orfani care cresc pe lângă mănăstirea de la Butea”, a precizat edilul.

Administraţia locală a făcut o adresă către Poliţie şi Jandarmerie pentru ca acest eveniment să aibă loc în condiţii de siguranţă.

Crossul se va desfăşura pe trei trasee cu lungimi de unul, trei şi opt kilometri. Traseul la fi Primărie-Jitărie-capăt izvoarele şi retur.

 

Related posts

Ziua comunei Miroslovești în Duminica Rusaliilor

Redacția

SVSU Lespezi, campionii etapei regionale a concursului pentru serviciile voluntare

Marius Parteni

Mină antipersonal descoperită în comuna Moțca

Redacția
Încarcă...