RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zilele Municipiului Pașcani, la final. Trei zile de forfotă, încheiate apoteotic (GALERIE FOTO – VIDEO)

Ieri seară a fost ultima zi de spectacole, a celei de-a șaptea ediții a Zilelor Municipiului Pașcani. Nici de această dată, publicul n-a lipsit, dimpotrivă, a fost numeros și cu entuziasm la purtător.

Trei zile, mâncarea, berea, iujurile și concertele pe final de seară, au fost nelipsite în programul celor care au ales să-și petreacă weekendul pe Stadionul Municipal.

La prima vedere, mare parte dintre pășcăneni s-au ținut deoparte de aglomerație și tot ce presupune un astfel de eveniment anual. Probabil, pe fondul a ceea ce se petrece în oraș, distracția este ultimul lucru de care au oamenii nevoie acum. Cu toate acestea, lipsa lor a fost, însă, substituită de grupuri mari de persoane, venite din toate localitățile arondate Pașcaniului.

  

Deși plăcută în esență, sărbătoarea de anul acesta a ridicat nemulțumiri în rândul celor care nu se mulțumesc cu puțin. Este vorba de acei oameni care au așteptări mult mai mari de la acest oraș, de la conducerea lui și de la ei înșiși. Poate doar faptul în sine că cel numit generic “stăpân al orașului”, nu a fost prezent la sărbătoare, înseamnă mult, și nu de bine.

În orice caz, cei care au dat curs invitației de a fi prezenți la această ediție, au făcut-o cu entuziasm și s-au bucurat de moment. Se pare că programul artistic a fost pe placul oamenilor, semn că cei care s-au ocupat de alegerea artiștilor, au făcut-o inspirat.

Totul s-a finalizat cu tradiționalul foc de artificii, care a încântat, vizibil, pe toată lumea. 

Vezi aici GALERIA FOTO!

{flv}diverse/5 iulie PASCANI 1{/flv}

{youtube}AJbGcpPrf5E{/youtube}

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Actualitatea TV, Bit TV și News Fm ofertă comună pentru campaniile de informare ale Primăriei Municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Unirea Ruginoasa – Unirea Mircești, joacă sâmbătă cu trofeul pe masă

Marius Parteni

Trenuri suplimentare pentru pelerini. Va fi modificată cursa Târgu Neamţ – Paşcani

Redacția
Încarcă...