NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Val de caniculă în toată țara

Temperaturile maxime vor ajunge până la 33 – 34 de grade în Muntenia, Banat, Crişana şi Moldova, potrivit estimării Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Săptămâna aceasta, în Moldova, vremea va deveni călduroasă, izolat caniculară, cu medii regionale ale temperaturilor diurne de până la 33 de grade şi a celor nocturne de până la 18 grade.

În Muntenia vremea se va încălzi astfel că, în timpul săptămânii, va deveni călduroasă, local caniculară la câmpie, cu medii ale temperaturilor diurne de până la 34 de grade şi a celor nocturne de până la 18 grade.

  

În Dobrogea, vremea se va încălzi, astfel încât temperaturile diurne vor ajunge în medie la 30 de grade, iar cele nocturne la 20 de grade.

În Banat, vor fi medii regionale ale maximelor de 30 – 33 de grade, iar de miercuri vor fi maxime, în medie, în jurul valorii de 34 de grade. Temperaturile minime vor creşte la rândul lor până la valori medii de 18 – 19 grade. De luni până joi, sunt aşteptate averse în general slabe cantitativ.

Şi în Crişana, de miercuri, vor fi maxime, în medie regională, de 33 – 34 de grade. Media temperaturilor minime va fi de 17 – 18 grade.

Săptămâna viitoare în Transilavania media temperaturilor maxime vor fi de 30 – 31 de grade, iar a celor minime, de 11 – 12 grade.

În Maramureş mediile regionale ale maximelor se vor situa în jurul a 32 de grade. Temperaturile nocturne vor ajunge până la medii de 15 – 16 grade.

sursa www.ziaruldeiasi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Iluminat festiv de 70.000 lei pe Esplanadă, scările mari şi mici ale municipului. Primăria nu ştie ce cumpără şi nici ce se montează!

Ema Roman

Incredibil! Cu datorii de 1,4 milioane lei, Ursu propune ca CLP Ecoserv SRL să premieze administratorii societății cu sume considerabile! (DOC)

Răzvan Grecu

Un nou consilier local în legislativul local din Târgu Frumos

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site