NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni. Incendii cu pagube însemnate

În perioada 30-31 august, pompierii pășcăneni au fost solicitați pentru stingerea a două incendii soldate cu pagube materiale importante.

 

  

 Vineri, 30 august, ora 15:16, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comună Vânători, sat Hârtoape, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. Au ars un pat, mobilierul de bucătărie, o masă, patru scaune, 200 kg materiale textile, un geam din lemn cu toc, o ușă din lemn cu toc, aproximativ 40 metri pătraţi astereală din lemn a acoperișului. S-au degradat instalația electrică aferentă anexei și aproximativ 40 metri pătraţi plăci de azbociment de pe acoperiș. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

A doua zi, 31 august, ora 18:13, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comuna Lespezi, sat Buda, pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale. Au ars aproximativ 100 kg plante furajere, 12 metri pătraţi pereți scândură, 6 metri pătraţi acoperiș cu astereală din lemn și învelitoare din tablă. S-au degradat aproximativ 20 metri pătraţi pereți și tavan scândură, 15 metri pătraţi acoperiș cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

Advertisements

Related posts

Cui îi pasă de zona vale? Jardinierele de pe Esplanadă desființate, iar parcul este distrus și plin de gunoaie

Răzvan Grecu

Cod galben de ninsori si viscol pentru judetul Iasi

Redacția

Veste așteptată de pășcăneni: Mâine va fi deschis patinoarul!

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site