RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zile de foc pentru pompierii pășcăneni. Incendii cu pagube însemnate

În perioada 30-31 august, pompierii pășcăneni au fost solicitați pentru stingerea a două incendii soldate cu pagube materiale importante.

 

  

 Vineri, 30 august, ora 15:16, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comună Vânători, sat Hârtoape, pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească. Au ars un pat, mobilierul de bucătărie, o masă, patru scaune, 200 kg materiale textile, un geam din lemn cu toc, o ușă din lemn cu toc, aproximativ 40 metri pătraţi astereală din lemn a acoperișului. S-au degradat instalația electrică aferentă anexei și aproximativ 40 metri pătraţi plăci de azbociment de pe acoperiș. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jarul căzut din sistemele de încălzire.

A doua zi, 31 august, ora 18:13, Secția de Pompieri Pașcani a intervenit în comuna Lespezi, sat Buda, pentru stingerea unui incendiu produs la un adăpost de animale. Au ars aproximativ 100 kg plante furajere, 12 metri pătraţi pereți scândură, 6 metri pătraţi acoperiș cu astereală din lemn și învelitoare din tablă. S-au degradat aproximativ 20 metri pătraţi pereți și tavan scândură, 15 metri pătraţi acoperiș cu învelitoare din tablă. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise.

Related posts

Ludovic Orban: Guvernul se reunește săptămâna aceasta pentru a pregăti actele normative pentru perioada de după 1 iunie

Redacția

Se modernizează CFR-ul. Bilete cumpărate cu cardul în tren chiar și la dormit

Redacția

Motorina de la Guvern, pentru deszapezirea judetului Iasi

Redacția
Încarcă...