NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Intervențiile pompierilor din Târgu Frumos din ultimele zile

Secția de Pompieri Târgu Frumoa a intervenit la mai multe evenimente în ultimele zile.

 

  

În data de 30.08.2019, ora 13:02, Secția de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în comuna Bălțați, satul Bălțați, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu produs la vegetația uscată de pe un teren viran. A ars vegetația uscată pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătraţi. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

În data de 31.08.2019, ora 12:29, Secția de Pompieri Tg. Frumos a intervenit în comuna Ion Neculce, satul Buznea, județul Iași, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată. Au ars aproximativ 7000 metri pătraţi de vegetație uscată. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spaţii deschise.

În data de 01.09.2019, ora 17:48, Secția de Pompieri Târgu Frumos a intervenit în localitatea Târgu Frumos, județul Iași pentru deblocarea ușii unui apartament. În urma deblocării ușii apartamentului a fost găsit proprietarul decedat.

În data de 01.09.2019, ora 12:02, Secția de Pompieri Târgu Frumos și echipajul de scafandri din cadrul Detașamentului 2 de Pompieri Iași a intervenit în localitatea Belcești, iazul Salvia Mare, județul Iași pentru căutarea unei persoane înecate. Până la lăsatul serii persoana nu a fost găsită.

În data de 01.09.2019, ora 14:29, Secția de Pompieri Târgu Frumos a asigurat măsurile specifice de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență pe timpul desfăşurării unui eveniment public (competiție de ciclism) în localitatea Târgu Frumos, judeţul Iaşi.

 

 

Advertisements

Related posts

Mâine va fi întreruptă apa la cinci blocuri din zona deal

Redacția

Programul teraselor se va prelungi până la ora 24:00, a anunțat premierul Ludovic Orban

Redacția

PP DD Pașcani a depus 19 amendamente la proiectul de buget. Parc fotovoltaic, dotarea cu GPS a mașinilor Consiliului Local și consesionarea prin licitație publică a terenurilor de la Sera din Blăgești, sunt câteva dintre inițiative! Citește și comentează!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site