NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Cum va fi vremea de Crăciun în Moldova

Vremea se va încălzi după 18 decembrie, iar temperaturile vor ajunge la maxime de 13 grade. Vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ploaie după data de 22 decembrie, anunţă meteorologii care au realizat prognoza pentru perioada 14 – 27 decembrie.

  

 

 MOLDOVA

 Valorile de temperatură vor fi în scădere în perioada 15-17 decembrie şi vor caracteriza o vreme normală pentru data calendaristică, cu maxime de 1…5 grade şi minime de -5…-2 grade, mediat pe regiune.

Apoi, începând din 18 decembrie, vremea se va încălzi de la o zi la alta, astfel că valorile se vor situa cu mult peste cele specifice perioadei din an, cu medii ale maximelor de 6…10 grade şi ale minimelor de 1…4 grade. Pentru ultimele zile din intervalul de referinţă este estimată o scădere a temperaturilor, însă acestea nu vor coborî sub limita normală a datei.

În perioada 15-19 decembrie, temporar vor fi precipitaţii slabe cantitativ, pe spaţii restrânse, sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare. Apoi, este estimată o creştere a probabilităţii pentru precipitaţii în intervalul 22-24 decembrie.

sursa www.stiridigi24.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lucrările de modernizare a Căminului Lunca finalizate doar pe hârtie

Marius Parteni

Delegarea serviciile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare contestată de un funcționar public (DOC)

Răzvan Grecu

Iarna îi testează din nou pe drumari

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site