RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Zecista la BAC de la “Unirea” va fi premiată la începutul ședinței de joi, 27 SEPTEMBRIE

 

Ședința ordinară a Consiliului Local Pașcani din această lună va începe cu un moment festiv. Șeful administrației locale o va premia într-un târziu pe singura elevă din municipiu care a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat.

  

 

Vorbim de Teona Alexandra Țehaniuc, eleva de la Colegiul Tehnic Căi Ferate Unirea Pașcani. Consilierii locali au aprobat proiectul prin care tinerei eleve îi va fi alocată suma de 1.000 lei, o diplomă și un buchet de flori.

”La începutul ședinței eleva care a obținut media 10 va fi premiată”, ne-a declarat Cristian Menegon, din partea Biroului de Presă din cadrul Primăriei. Deși la momentul la care a fost publicată ordinea de zi nu a fost făcută mențiunea că va avea loc această premiere,cei din Primărie dau asigurări că acest lucru se va întâmpla, asta și după întrebările venite pe acest subiect din partea reporterilor noștri. 

Teona Alexandra Țehaniuc a obținut media 10 la examenul de Bacalaureat. Ea este și șefa de promoție 2018 de la Colegiul Tehnic CF „Unirea’’, acum studentă la Facultatea de Medicină Dentară din Iași.



Related posts

CP: Sarbatorile vin la CF Unirea Pascani

Redacția

Ministerul Educației: Dacă testele de salivă le-ar fi făcute copiilor acasă, procesul de verificare ar fi mai fluid

Redacția

Concurs de admitere organizat în luna septembrie la Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Redacția
Încarcă...