NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vremea se răceşte în toată ţara începând de marţi. Sunt posibile ninsori slabe

Vremea se răceşte începând de luni seară, în toată ţara. În ultimele zile din decembrie şi la începutul noului an vor fi temperaturi între 0 şi 5 grade ziua şi între -7 şi -2 grade noaptea. Ninsori sunt posibile doar la munte, dar  slabe şi temporare.

  

 

În Moldova, de luni 28 decembrie se vor înregistra temperaturi maxime între 1 şi 4 grade ziua şi între -5 şi -2 grade noaptea. De asemenea, în ultimele zile din acest an şi în primele zile din ianuarie este posibil să se producă precipitaţii temporare şi slabe cantitativ.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, în Banat, spre sfârşitul anului, dar şi în primele zile din ianuarie, vremea se va răci şi vor fi temperaturi apropiate de cele specifice perioadei, cu maxime de 2-5 grade, în scădere de la 5-9 grade, şi minime între -3 şi -1 grad, în medie, faţă de 1-3 în ultimele zile. Precipitaţii locale, slabe cantitativ vor fi posibile după 1 ianuarie.

Citește articolul integral pe StirileTVR.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Reprezentanții ARSACIS și Apa Vital negociază de la distanță cu oficialii din Pașcani. Consilierii locali vor decide viitorul PSA. Actualitatea Tv va ataca o eventuală hotărâre de delegare a serviciului public de apă

Răzvan Grecu

Șeful organizației municipale PSD Iași bănuit că ar fi în spatele firmei Urbica. Această societate vrea să administreze imobilele din Pașcani

Marius Parteni

Probleme de mediu: Deșeuri aruncate în zona fostei gropi de gunoi. Șefii Primăriei acuzați că încalcă legea!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site