NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Bonurile fiscale de 766 lei din 12 octombrie, câştigătoare la extragerea de sărbători a loteriei

Bonurile în valoare de 766 lei emise la 12 octombrie sunt câştigătoare la extragerea specială de sărbători a loteriei bonurilor fiscale, cererile pentru revendicarea premiilor, în valoare totală de un milion de lei, putând fi depuse de luni la sediile ANAF.

  

 

La această ediţie specială au participat bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie.

Selecţia câştigătorilor are loc în două etape. Prima etapă, cea de duminică, a constat în extragerea bilelor care au desemnat luna, ziua şi valoarea bonurilor câştigătoare. După centralizarea cererilor de revendicare a premiilor, dacă numărul acestora este mai mare de 100, va fi organizată cea de a doua extragere, pentru determinarea celor 100 de bonuri câştigătoare.

Rezultatele extragerii vor fi postate pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice (MFP), al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) şi al Loteriei Române pentru o perioadă de minimum 30 de zile. La extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 septembrie – 30 noiembrie 2015, fără a fi necesară înregistrarea prealabilă a acestora într-o bază de date.

Citește articolul integral pe MediaFax.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Anunț de ultimă oră: “Serviciile secrete ruse pregătesc o lovitură de stat în Republica Moldova”

Redacția

Pierdut certificat constatator 10.01.2017

Redacția

Dacian Cioloş, premierul ales de Klaus Iohannis. Cioloş: Voi deschide Guvernul spre societate; Dragnea: Nu ştiu cum vom vota. Avem doar un nume şi un chip

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site