NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Violatorul din Ciohorăni a primit 13 ani de puşcărie

Un violator din Ciohorăni a fost pedepsit de judecătorii Curţii de Apel Iaşi.

Pe 30 octombrie 2013, Robert Avroian (19 ani, din Ciohorăni) a urmărit-o pe A.A., care străbătea zilnic un drum de trei kilometri până acasă. Când fetiţa de 13 ani s-a despărţit de colegi, a atacat-o cu spray lacrimogen, a prins-o de mână şi a silit-o să-l urmeze printr-o pădure, o râpă şi grădini, până la o casă părăsită.Aici, a aşezat-o pe pat şi a lăsat-o singură câteva minute.

“Minora a trimis un mesaj pe telefonul mobil unei colege, cerând ajutor, fiindcă mama ei nu avea telefon. Ea a spus că răpit-o Mârlanu, cum i se zicea inculpatului, dar nu a mai apucat să trimită un al doilea mesaj cu locul unde se afla”, au precizat procurorii.

  

Avroian a prins-o pe copilă cu aparatul în mână, a lovit-o şi i l-a luat. Apoi, a violat-o şi a ţinut-o până dimineaţă cu el. În timpul ce Mârlanu dormea, părinţii îşi căutau disperaţi fiica. Aceasta a fost găsită abia dimineaţă. Copila, care era virgină, suferă de stres posttraumatic, având coşmaruri, tulburări de respiraţie şi ritm cardiac. În faţa anchetatorilor, Avroian a susţinut că a făcut sex cu acordul fetei, care era chiar încântată! Pentru lipsire de libertate şi viol, el a fost condamnat de judecătorii Tribunalului la 11 ani şi 6 luni de puşcărie, dar procurorii au făcut apel. Acum, judecătorii Curţii de Apel au majorat pedeapsa lui Avroian la 13 ani.

Advertisements
Advertisements

sursa ziarulevenimentul.ro

Citeste și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements
Advertisements

Related posts

Poliția ieșeană face recomandări pentru prevenirea furturilor din locuințe

Redacția

Atenție șoferi! Restricții rutiere la intrarea în Pașcani dinspre Ruginoasa

Teona Gherasim

Elevă din Paşcani, accidentată pe o trecere de pietoni din zona pieţei vale. Şoferul era sub influenţa băuturilor alcoolice (VIDEO)

Ema Roman

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site