RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Doi bărbați, tată și fiu, s-au întrecut în mita pentru polițiștii rutieri din Târgu Neamț

Doi bărbați au dosar penal și au fost recent trimiși în judecată, după un eveniment hilar, petrecut la Târgu Neamț.

Iulian și Miloș M., tată și fiu, se aflau într-o mașină, la volanul căreia se afla cel mai tânăr dintre ei. La un moment dat, fiul se pare că a apăsat prea tare pedala de accelerație, fiind înregistrat de radar cu 100 de kilometri la oră, într-o zonă de 50.

Evident, o patrulă de poliție a identificat mașina în trafic și a oprit-o, aducându-i la cunoștință șoferului că permisul îi va fi suspendat pentru 90 de zile.

La auzul acestei vești, tânărul a încercat să-i mituiască pe cei doi polițiști cu…100 de lei, însă s-a lovit refuzul categoric al oamenilor legii.

  

Văzând că fiul său nu a reușit să-i înduplece, tatăl băiatului a luat situația în propriile mâini și a licitat mai mult, 150 de lei, dar și așa oamenii legii au rămas incoruptibili.

Firește, pentru că cei doi nu înțelegeau să se oprească, polițiștii și-au informat superiorii, iar cei doi mituitori au acum dosar penal și vor fi judecați în consecință.

OBSERVATOR

Related posts

Jandarmul Zaharia reclamat la Poliție pentru amenințare cu moartea. Fosta victimă a lui Punei se simte vânat de ziariștii care investighează cazul

Răzvan Grecu

Tânăr lovit de un TIR, în față la Proinvest Group!

Marius Parteni

Maşină cu două femei şi un copil de 4 ani spulberată de tren

Redacția
Încarcă...