RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Zelenski anunță că 106 soldaţi de la Bahmut au fost redaţi Ucrainei. „Toţi cei de pe linia frontului ar trebui să ţină minte acest lucru”

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a declarat joi seară, în discursul adresat naţiunii, că 106 soldaţi ucraineni care au luptat la Bahmut au revenit acasă în urma unui schimb de prizonieri.

Volodimir ZelenskiFoto: Pool for Yomiuri / AP / Profimedia

  • „Astăzi avem un alt rezultat pozitiv din partea echipei noastre care lucrează la schimburile de prizonieri. Am returnat încă 106 dintre războinicii noştri din captivitatea rusă – au luptat în sectorul Bahmut”.
  • Este foarte important faptul că nu existau deloc informaţii despre multe dintre aceste 106 persoane – erau considerate dispărute. Dar noi i-am găsit. I-am adus înapoi acasă. 8 ofiţeri, 98 de soldaţi şi sergenţi…”
  • Bineînţeles, sunt recunoscător şi fiecărui soldat care s-a asigurat că avem un fond de schimb adecvat. Toţi cei de pe linia frontului ar trebui să ţină minte acest lucru: cu cât vom lua mai mulţi prizonieri de război ruşi, cu atât mai mulţi dintre oamenii noştri se vor întoarce”.

Zelenski a mai informat că s-a întâlnit joi, la Kiev, cu ministrul apărării din Suedia.

  
  • „I-am mulţumit pentru sprijinul continuu acordat ţării noastre şi soldaţilor noştri. Întâlnirea s-a axat pe consolidarea apărării noastre cu vehicule blindate.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ploaie torenţială şi pericol de acvaplanare sâmbătă noapte pe Autostrada București-Constanța, în zona Lehliu Gară

Redacția

O româncă de 21 de ani, urmărită internaţional pentru omor, a fost prinsă de polițiști acasă, la Bihor

Redacția

A murit Mircea Dușa, fost ministru al Apărării

Redacția
Încarcă...