RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Ministrul spaniol de Interne regretă că România și Bulgaria nu au intrat în Schengen: „Apărăm extinderea spațiului european de liberă circulație pentru a continua consolidarea unei Europe fără frontiere interne”

Ministrul spaniol de Interne, Fernando Grande-Marlaska, regretă faptul că România și Bulgaria nu au aderat la spațiul Schengen, conform unei postări pe Twitter.

„Fernando Grande-Marlaska regretă că încorporarea României și Bulgariei la #SchengenEU nu a avut loc. Ministrul de Interne apără la Bruxelles extinderea spațiului european de liberă circulație „pentru a continua consolidarea unei Europe fără frontiere interne”, se mai arată în tweetul citat.

La rândul său, George Bologan, ambasadorul României în Spania, „mulțumește Regatului Spaniei pentru sprijin și prietenie”.

„Îi mulțumim ministrului Marlaska pentru coerența

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Biden și Trump se ciocnesc pe tema cheltuielilor cu asistența socială / „Sunt multe reduceri posibile” vs „Bogații trebuie să plătească”

Redacția

Războiul din Gaza a ajuns în a 100-a zi / Netanyahu: „Nimeni nu ne va opri, nici Curtea de la Haga, nici Axa Răului, nici nimeni altcineva”

Redacția

Meciul Dinamo – Rapid, Alexandru Albu: În momentul de faţă, Dinamo e o echipă mică pe lângă Rapid

Redacția
Încarcă...