NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO. Aglomerație la o slujbă ținută de Arhiepiscopul Tomisului la Suceava. Nimeni nu purta mască

Sute de persoane au participat aseară, la slujba oficiată într-o mănăstire din județul Suceava, fără a respecta măsurile de protecție – portul măștii și distanțarea fizică. participat aseară, la slujba oficiată într-o mănăstire din județul Suceava, fără a respecta măsurile de protecție – portul măștii și distanțarea fizică.

În imagini se vede cum oamenii se înghesuie să ajungă în față, lângă altar, ca să poată să sărute icoanele și unii dintre ei, chiar și mâna preotului. Mână pe care apoi, preotul o pune pe capul altor credincioși pentru a le da binecuvântarea.

Niciunul dintre participanții la slujba de aseară nu a purtat mască de protecție, deși sjujba a avut loc în interiorul bisericii, iar masca era obligatorie, potrivit normelor valabile pe perioada stării de alertă. Liturghia a avut loc la o mănăstire din Suceava, dar a fost oficiată de Părintele Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Reprezentanții Arhiepiscopiei Tomisului nu au vrut să comenteze subiectul.

digi24

  
Advertisements

Related posts

„RADARUL PĂDURILOR”, obligatoriu din 8 octombrie. Cum va funcţiona sistemul

Redacția

DNA: Un preot al Bisericii Ortodoxe Române conducea reţeaua de trafic de ţigări de la Siret. Părintele solicita eliminarea reţelelor concurente

Redacția

Ludovic Orban anunță achiziționarea primelor izolete de producție românească

Redacția
Încarcă...