NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lucrările pentru DJ 208B Târgu Frumos-Cucuteni, au fost recepționate

Consiliul Județean Iași a dat spre folosință Drumul Județean 280B Târgu Frumos-Cucuteni. În cadrul proiectului s-au modernizat peste 9 kilometri de drum județean.

„Încă un drum care arată exemplar și pe care ieșenii pot merge în siguranță a fost recepționat astăzi, așa cum am promis! Este vorba despre DJ 280B Târgu Frumos-Cucuteni, lucrările la tronsonul de peste 9 km fiind terminate mai repede decât era prevăzut în contractul de execuție. Investițiile în modernizarea infrastructurii rutiere nu se vor opri aici, iar șantierele care se vor deschide vor fi dovada că reabilitarea drumurilor județene este #prioritate pentru mine!” , se arată într-o postare pe pagina de Facebook a președintelui Consiliului Județean Iași, Maricel Popa.

Modernizarea DJ 280B facilitează accesul turiștilor spre Cucuteni și asigură ieșenilor posibilitatea de a se deplasa în siguranță pe un drum modernizat la cele mai înalte standarde.
Proiectul de modernizare a fost finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

Advertisements

Related posts

RAGCL Pașcani va furniza căldură și apă caldă începând de vineri. Apel către clienți!

Marius Parteni

MRU, mesaj pentru români din Ruginoasa. Edilul localității i-a explicat fostului premier de ce are șanse să ajungă președinte

Marius Parteni

Comisia de analiză a dosarelor ANL are o nouă componență, dar nimic de lucru

Oana Cordoneanu
Încarcă...