NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Vezi cât ar putea câștiga membrii Consiliilor de Administrație ale regiilor și societăților din subordinea Consiliului Local

Consiliile de administrație ale regiilor si societăților comerciale din subordinea Consiliului Local vor fi constituite în ședința extraordinară de vineri, 11 octombrie. Consilierii locali vor avea pe masa de lucru trei proiecte de hotărâre inițiate de primarul Dumitru Pantazi prin care se desemnează membrii în aceste organisme.

Tot în aceste proiecte este prevăzut și aprobarea indemnizației lunare pentru fiecare membru de CA. Astfel, la RAGCL sunt propuși în urma examenului următorii membri: Geta Sandu, Sorin Năcuță, Mircea Zuzan, Gelu Nedelcu și Dumitru Isticioaia (reprezentant al Ministerului de Finanțe Publice).

La Prest Serv Apă sunt propuși următorii membri: Mircea Zuzan, Adriana Dondaș, Iulian Moraru, Vasile Aparaschivei și Ioan Prisecaru.

  

Iar la Eco Salubritate consilierii locali au pe masă pentru a vota următorul Consiliu de Administrație: Eduard Dumea, Răzvan Gheorghiu, Mircea Zuzan, Dana Marcovschi și Iulian Moraru.

Toți membrii acestor Consilii de Administrație vor primi lunar o indemnizație de 1.000 de lei brut, asta doar dacă consilierii locali vor fi de acord cu aceste proiecte de hotărâre.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Primii pași pentru înființarea unui punct de lucru al Serviciului Permise și Înmatriculări Auto la Pașcani

Marius Parteni

Cum pot românii să-şi plătească datoriile fiscale în rate

Redacția

Impozitele și taxele locale pe 2019, în dezbatere publică

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site