RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Varujan Vosganian: „Am aflat de la oameni aceleași probleme privind faptul că Pașcani nu este un oraș dinamic unde tinerii să aibă un loc de muncă”

Senatorul Varujan Vosganian a mers astăzi, alături de candidatul ALDE la primăria Pașcani prin municipiu pentru a asculta doleanțele oamenilor. 

În urma acestei vizite a organizat o conferință de presă în care a vorbit despre dinamica acestui oraș, care lipsește cu desăvârșire și a amintit totodată că votul acordat pe data de 5 iunie 2016 este decisiv pentru viitorul nostru ca și oraș.

„Sunt pentru a IV-a oară pe acest an când vin în Pașcani. Astăzi, alături de Niță Dermidie am parcurs un itinerariu prin oraș. Am fost în vale la piață, am aflat de la oameni aceleași probleme privind faptul că Pașcani nu este un oraș dinamic unde tinerii să aibă un loc de muncă”, a declarat senatorul Varujan Vosganian.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

VICTOR PONTA: ANUL VIITOR NU VA CRESTE NICIO TAXA SI NICIUN IMPOZIT

Redacția

Candiatul PNL Pașcani pentru Camera Deputaților a dat startul campaniei:”Voi lupta, voi face totul pentru ca viața cetățenilor din această zonă să se schimbe în bine” (VIDEO)

Marius Parteni

Marius Pintilie a semnat declarația de integritate propusă de Alianța pentru o Românie Curată

Marius Parteni
Încarcă...