NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Valeriu Gheorghiță: Măsurile restrictive pentru persoanele nevaccinate sunt pentru a le proteja pe acestea, ca să nu ajungă în spital

Coordonatul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a explicat, vineri seara, la Digi24, că măsurile restrictive pentru persoanele nevaccinate sunt pentru a le proteja pe acestea, ca să nu ajungă în spital.

Valeriu Gheorghiță a precizat că, pentru a încuraja vaccinarea, există două tipuri de soluții. Pe de o parte, este motivarea prin vouchere, bonuri de masă, tombole care pentru un anumit segment populațional va avea un efect.

„Nu-mi dau seama care va fi efectul la nivelul populației, pentru că unii spun că vor să ne bage neapărat vaccinul”, a spus Gheorghiță.

El a precizat că, de asemenea, snt și măsuri cu caracter limitativ, restrictiv față de persoanele nevaccinate.

Advertisements
Advertisements
  

„Dacă dăm timpul cu 8 luni în urmă, toți eram neprotejați și atunci restricțiile erau pentru toți. Acum, când sunt persoane vaccinate, pentru care riscul de a face o formă severă de boală e foarte mic, măsurile cu caracter restrictiv vizează persoanele nevaccinate tocmai pentru a le proteja, p

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Praf saharian peste România, în următoarele zile. Avertismentul meteorologilor

Redacția

LiveTEXT România vs Liechtenstein (de la ora 21:45) – Echipele de start

Redacția

Halep, după ce a câștigat finala de la Melbourne: ”Corpul este grozav, mă simt bine, nu sunt obosită, simt că am jocul pentru a câştiga meciuri”

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site