NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment Sport

Unul dintre cei mai apreciaţi luptători K1 din ţară, vine la Pașcani!

Sebastian Ciobanu, unul dintre cei mai bine cotați luptători români din Local Kombat, circuit cunoscut acum la nivel mondial ca și Superkombat, vine la Pașcani. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 2 octombrie, începând cu ora 13.00. Sportivul va susține un seminar, unde îi va învăța pe tineri tehnicile sale de luptă. Anunțul a fost postat pe pagina de Facebook K1 Vikings GYM Pașcani.

”Legenda K1 românesc Sebastian Ciobanu, supranumit “Fiul lui Dracula “datorită stilului său de luptă spectaculos și sângeros, va veni sâmbătă, 2 octombrie, începand cu ora 13.00 la Pașcani, pentru a susține un seminar în care îi va învăța pe tinerii noștri sportivi tehnicile sale și pe cei care doresc îi va iniția în acest sport , așa că indiferent dacă ai practicat sau nu acest sport poți lua parte la seminar. Taxa de participare este de 35 de lei , una care să le permită la câți mai mulți să ia parte la acest seminar, deoarece interesul nostru și al lui Sebastian Ciobanu este sa facem cât mai popular acest sport în rândul tinerilor . Pentru cei mai tineri care nu îl cunosc pe Sebastian Ciobanu ,cu toate că ne îndoim de acest lucru că nu au auzit de el, Sebastian este campionul SuperKombat World Grand Prix II in 2013,Campion Local Kombat 20, iar de-a lungul timpului a învins nume mari ale K1 mondial cum ar fi Mighty Mo,Petr Vondracek,Dzevad Poturak și le-a ținut piept cu brio luptătorilor de talie mondiala ce au și azi de spus un cuvânt important în marile promotii de K1 ale lumii cum ar fi Gokhan Saki, Freddy Kemayo,Fabio Kwasi ,Ismael Londt,Tarik Khbabez”, este anunțul postat pe pagina de Facebook K1 Vikings GYM Pașcani.

Luptătorul K1 Sebastian Ciobanu vrea ca nouă generație să dobândească și să moștenească sentimentul de a iubi sportul și a deveni campioni.

Advertisements

Related posts

Revelion 2020 la Pașcani (VIDEO)

Redacția

Suma gigantică scoasă pentru Messi! Oferta amețitoare făcută de Manchester City pe 5 ani

Redacția

Vine vortexul polar în weekend

Redacția
Încarcă...