RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Șoșoacă, tot mai aproape de PSD. Patru primari PSD din Oltenia au ținut să se pozeze cu senatoarea extremistă

Patru primari PSD din Gorj au tinut sa se fotografieze, in week-end-ul trecut, alaturi de celebra scandalagioaica Diana Sosoaca. De altfel, Sosoaca a sustinut mai multi primari PSD din Oltenia la alegerile partiale din luna iunie.

Primarii PSD care s-au fotografiat inacantati alaturi de Sosoaca sunt: Costel Bicheru (Stanesti), Ion Stamatoiu (Scoarta), Gheorghita Epure (Polovragi) si Ovidiu Pungan (Balanesti).

Sosoaca nu a specificat cu ce ocazie s-a intalnit cu primarii PSD si nici acestea nu au oferit detalii.

La alegerile partiale din luna iunie, Sosoaca a sustinut mai multi primari PSD din zona Olteniei. Ea a participat la campania electorala a candidatului PSD din Filiasi, Gheorghe Marin. Marin este tatal fostului primar PSD, care a fost nevoit sa plece din functie dupa ce a fost declarat incompatibil de ANI.

  

„Multumim doamnei senator, Diana Iovanovici-Sosoaca, pentru prezenta si sustinere! Noi, cetatenii din localitatea Racarii de Sus, suntem alaturi de domnul Gheorghe Marin si echipa PSD. Domnul Gheorghe Marin are solutii durabile si raspunsuri credibile la greutatile vietii de fiecare zi, la nevoile si asteptarile noastre. Impreuna pentru dezvoltarea orasului Filiasi si a satelor apartinatoare!”, a scris consilierul local PSD din Filiasi, Ionut-Razvan Enache, pe Facebook.

Diana Sosoaca  sustine ca a facut un „gest prietenesc” fata de „tatal lui Costelus”.

„Eram in trecere prin Filiasi, unde am petrecut un eveniment de familie si, cunoscand injustetea la care a fost supus fostul primar, Costelus Gheorghe (amic de-al meu, dealtfel) am hotarat sa il ajut sa o depaseasca aducand in locul sau la primarie pe dl Marin Gheorghe, insusi tatal lui Costelus.

In aceasta actiune a mea nu am tinut cont de o culoare politica anume, ci am incercat sa repar aceasta injustete, lucru normal avand in vedere ca la baza sunt un om al justitiei.

Din punct de vedere politic – daca i se pare cuiva a fi un gest deplasat (…) – va aduc aminte ca lucrez la infiintarea unui nou partid si de aceea am nevoie de aliati multi, harnici si puternici in toate regiunile tariii, si, asa cum o parte dintre ei nu au facut niciodata politica, altii se afla, poate, inrolati (astazi) in alte partide. Oricum, inainte de toate, ceea ce am facut duminica, a fost un simplu gest prietenesc”, a declarat Sosoaca.

Candidatul PSD la Primaria orasului Filiasi, Ghorghe Marin, a primit si sprijinul lui Marcel Ciolacu. Campania lui Marin a fost coordonata de Lia Olguta Vasilescu si Claudiu Manda, liderii PSD Dolj.

Fostul primar din Filiasi, Costelus Ilie Gheorghe, fiul actualului candidat PSD, a fost reales in fruntea orasului in 27 septembrie 2020 cu 90% din voturile exprimate. El a ramas fara mandat dupa ce a pierdut procesul cu Agentia Nationala de Integritate, care l-a gasit incompatibil pentru ca a detinut simultan functiile de viceprimar si membru in Consiliul de Administratie al Liceului Tehnologic „Dimitrie Filisanu”, in perioada 16 iulie 2012 – 27 septembrie 2013.

aktual24

Related posts

Oferta Mea – Mesaje de susținere și promovare a candidaților la alegerile prezidențiale (VIDEO)

Redacția

Miting ACL la Pașcani: Iohannis – președintele faptelor nu al vobelor și promisiunilor (VIDEO)

Redacția

Judeţul Iaşi, sat fără câini: CJ a rămas ieri fără şefi

Redacția
Încarcă...