RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Undă verde pentru ”AutoBuzdu lui Morar” pe Esplanada din Vale. Pașcaniul va avea două evenimente majore la diferență de o săptămână între ele

Super concertul pe care firma Mix Music Evo dorește să îl organizeze la Pașcani, a primit astăzi undă verde din partea administrației locale.

Viceprimarul, Vasile Axinte, le-a prezentat oferta cu care societatea din București a venit la Primărie, și membrilor comisiei de organizare a Zilelor Municipiului . Aceștia au dorit comasarea acestui eveniment cu sărbătoarea Pașcaniului, însă Mix Music nu a acceptat acest lucru, pe motiv că ei desfășoară un turneu la nivel național, separat de alte evenimente și nu vor ca lucrurile să se confunde.

Astfel, viceprimarul s-a văzut nevoit să accepte oferta celor din București și urmează ca pe parcursul următoarelor zile să semneze contractul. În acest sens, municipiul Pașcani va avea două evenimente majore la distanță între ele de doar o săptămână, 27-29 iunie ”AutoBuzdu lui Morar”, iar în perioada 4-6 iulie Zilele Municipiului Pașcani.

  

Locația în care ”AutoBuzdul lui Morar” ar urma să aibă loc este pe Esplanada din vale, asta pentru că organizatorii țin neapărat ca acest eveniment să se desfășoare  într-o zonă cât mai centrală și mai populată unde se desfășoară acțiunea. Prezentatorii concertului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar de la Radio ZU.

Evenimentul va avea loc în perioada 27-29 iunie, iar la Pașcani vor sosi 30 dintre cei mai cunoscuți artiști din întreaga țară: Smiley, Andra, CRBL, Antonia, Nicole Cherry, Alex Velea, Connect-R etc.

Menționăm că municipalitatea trebuie să asigure doar banii pentru cazarea și masa celor peste 30 de artiști care vor concerta cât și a staffului. Restul cheltuielilor cu scena, sonorizarea, partea de publicitate, deplasarea și prestația artiștilor este asigurată de către firma organizatoare. Sumele necesare pentru asigurarea acestor condiții urmează a fi aprobate într-o viitoare ședință de Consiliu Local.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Iaşi:Iluminatul festiv va fi aprins pe 1 decembrie. O nouă prezentare a Târgului de Crăciun

Redacția

POVESTEA care a înduioșat o Românie întreagă! Nea Vasile, bătrânul care mergea 10 kilometri după o pâine, a murit

Redacția

Echinocțiul de primăvară 2014: Pornirea plugului şi focurile sfinţilor. Tradiții și obiceiuri

Redacția
Încarcă...