RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un vlogger galez a vizitat un sat de romi din România: ”Lumea m-a avertizat să nu vin aici” (Video)

Un faimos vlogger străin a venit pentru prima oară în România ca să viziteze un sat locuit în majoritate de romi. „Aparent, satele de ţigani sunt periculoase, aşa că ne-am gândit să verificăm“, a spus Simon Wilson, unul dintre cele mai mari staruri de Youtube din Ţara Galilor.

Simon Wilson (29 ani), fost agent imobiliar din Ţara Galilor care a renunţat de două ori la facultate, s-a lăsat de meserie şi are din decembrie 2016 un canal de Youtube cu aproape 790.000 abonaţi. „Este unul dintre cele mai mari staruri de pe Youtube din Ţara Galilor“, l-a proclamat presa din Marea Britanie. 

Wilson a ajuns şi în România, în toamna lui 2019, vizitând Bucureştiul, Braşovul şi un sat din împrejurimi. 

„Chiar şi localnicii m-au sfătuit să nu merg într-un astfel de sat, mai ales străini fiind, cu o cameră video scumpă, nici în trecere, pentru că mi-ar tăia cauciucurile maşinii“, a povestit Simon, însoţit în excursie de fratele său Ben. 

  

Întreaga lor aventură poate fi vizionată în clipul de mai jos:

telem

Related posts

Autoritatea Română pentru Reforma Feroviară va achiziţiona încă 17 trenuri electrice de la Alstom, contract de 220 milioane euro, în afara celor 20 de trenuri cumpărate în martie

Redacția

David Popovici: ”De-abia aştept să văd cum am reuşit să schimb acest sport şi sper ca în acest proces să fi inspirat cât mai mulţi oameni/ Visul meu este să devin cel mai rapid din istorie”

Redacția

Cum arată avionul de lux închiriat de Iohannis pentru vizita în Emiratele Arabe FOTO

Redacția
Încarcă...