NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mandric de la CSM Pașcani explică cu ce se ocupă: „Avem 6 hectare de pământ de care trebuie să avem grijă un an de zile”

Directorul executiv al CSM Pașcani, Bogdan Mandric, a explicat ieri într-o emisiune televizată ce buget are clubul și cum este acesta cheltuit. Din cei aproximativ un milion de lei mai bine de 80% se duc pe salarii și întreținerea bazei sportive, în timp ce pentru finanțarea activității sportive se folosesc doar 18% din bugetul anual.

Mandric a declarat că anual trebuie „să aibă grijă de 6 hectare de pământ”, de clădirea clubului și de cea a sălii de sport.

„Vreau să vă spun că din totalul ăsta de un milion de lei pentru activitatea sportivă s-au dus 17-18%. Restul banilor sunt cheltuiți pe întreținerea și funcționarea bazei sportive. După cum bine știți avem 6 hectare de pământ de care trebuie să avem grijă un an de zile, avem clădirea de cantonament și sala de sport care trebuie întreținute și cheltuielile salariale cu angajații clubului”, a declarat Bogdan Mandric, directorul CSM Pașcani. 

În urmă cu câteva săptămâni, Consiliul Local a luat decizia de a numi un nou Consiliu de Administrație la CSM Pașcani, din care actualul director nu mai face parte. Tot în această perioadă Primăria a efectuat un audit la clublul sportiv, rezultatele acestuia nefiind încă publice.

  

În prezent, Bogdan Mandric are un contract de muncă pe perioadă nedeterminată pentru funcția de director, deși consilierii locali au decis ca acesta să fie angajat în baza unui contract de management, în care să fie stipulate obiectivele și indicatorii de perfomanță, lucru ce nu s-a întâmplat.

Advertisements

Related posts

Restricțiile sunt menținute pe strada Moldovei și întreg centrul municipiului!

Marius Parteni

Marţea viitoare – şedinţă de Consiliu Local la Paşcani! Pe ordinea de zi vor fi şi rapoartele de analiză a regiilor din oraş

Ema Roman

Locomotive unicat, date la tăiat. Reţeta prin care Mafia CFR a făcut dispărut un tezaur mobil

Redacția
Încarcă...