RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Mandric de la CSM Pașcani explică cu ce se ocupă: „Avem 6 hectare de pământ de care trebuie să avem grijă un an de zile”

Directorul executiv al CSM Pașcani, Bogdan Mandric, a explicat ieri într-o emisiune televizată ce buget are clubul și cum este acesta cheltuit. Din cei aproximativ un milion de lei mai bine de 80% se duc pe salarii și întreținerea bazei sportive, în timp ce pentru finanțarea activității sportive se folosesc doar 18% din bugetul anual.

Mandric a declarat că anual trebuie „să aibă grijă de 6 hectare de pământ”, de clădirea clubului și de cea a sălii de sport.

„Vreau să vă spun că din totalul ăsta de un milion de lei pentru activitatea sportivă s-au dus 17-18%. Restul banilor sunt cheltuiți pe întreținerea și funcționarea bazei sportive. După cum bine știți avem 6 hectare de pământ de care trebuie să avem grijă un an de zile, avem clădirea de cantonament și sala de sport care trebuie întreținute și cheltuielile salariale cu angajații clubului”, a declarat Bogdan Mandric, directorul CSM Pașcani. 

În urmă cu câteva săptămâni, Consiliul Local a luat decizia de a numi un nou Consiliu de Administrație la CSM Pașcani, din care actualul director nu mai face parte. Tot în această perioadă Primăria a efectuat un audit la clublul sportiv, rezultatele acestuia nefiind încă publice.

  

În prezent, Bogdan Mandric are un contract de muncă pe perioadă nedeterminată pentru funcția de director, deși consilierii locali au decis ca acesta să fie angajat în baza unui contract de management, în care să fie stipulate obiectivele și indicatorii de perfomanță, lucru ce nu s-a întâmplat.

Related posts

Recomandări pentru populaţie în contextul temperaturilor caniculare

Redacția

Lucrările la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Moldovei, Dragoș Vodă și Crinilor au intrat în execuție

Marius Parteni

Cât timp mai blochează Pantazi și Jitaru proiectele opoziției?

Marius Parteni
Încarcă...