RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un tanc israelian a lovit din greşeală o poziţie egipteană de la frontieră / Polițiști egipteni, cu răni minore

UPDATE: Unii polițiști de frontieră egipteni au suferit răni minore, a declarat armata egipteană.

„În timpul confruntărilor în curs de desfășurare duminică în Fâșia Gaza, unul dintre turnurile de supraveghere a frontierei egiptene a fost lovit accidental de fragmente ale unui obuz de la un tanc israelian, ceea ce a dus la rănirea minoră a unor polițiști de frontieră”, a declarat un purtător de cuvânt al armatei egiptene pe Facebook, potrivit CNN.

De asemenea, Egiptul a mai spus că partea israeliană și-a exprimat „imediat” regretul pentru acest incident neintenționat și că circumstanțele din jurul bombardamentului sunt în curs de investigare.

Știrea inițială: Un tanc israelian a tras din greşeală asupra unei poziţii egiptene, a anunţat duminică un purtător de cuvânt al forţelor armate ale Israelului (IDF) într-un comunicat preluat de Reuters şi AFP.

  

Lovitura accidentală a avut loc în apropiere de frontieră şi de Kerem Shalom, localitate israeliană aflată lângă Fâşia Gaza.

„Incidentul este în curs de anchetare, iar detaliile sunt reexaminate. IDF îşi exprimă regretul cu privire la incident”, arată comunicatul, fără a da alte detalii.

BREAKING: Israel tank accidentally fires an

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Farul, eliminată din Europa Conference League, după ce a fost învinsă de HJK Helsinki. Echipa lui Hagi câștigase în tur

Redacția

Jurnaliștii Andreea Pavel și Cristian Andrei Leonte au câștigat premiul I la presa locală și premiul juriului la concursul Superscrieri

Redacția

Orban explică de ce alianţele de dreapta nu funcţionează: „Întotdeauna dracul şi-a băgat coada”

Redacția
Încarcă...