RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un tânăr bolnav psihic și un soț gelos, autorii unor crime de o cruzime rară!

Teroare în două comune din zona Pașcani. La Ruginoasa un tânăr bolnav psihic i-a tăiat gâtul bărbatului cu care trăia mama lui, iar la Hălăucești un soț gelos și-a ucis soția în timp ce aceasta dormea.

 

Marian Moisiuc, de 33 ani era în evidențele medicilor de la Spitalul Socola Iași, acolo unde a stat internat de mai multe ori, suferind de schizofrenie. De două săptămâni de zile a refuzat să își mai ia tratamentul, comunica foarte greu cu mama sa și concubinul ei.

  

Ieri după amiază acesta din urmă se întorsese acasă de la o înmormântare. L-a văzut în curte pe fiul femeii cu care locuia, care era murdar pe pantalonii cu care era îmbrăcat. S-a oferit să îl ajute să se schimbe, dar în acel moment tânărul a sărit pe bărbat și l-a lovit. L-a trântit mai întâi cu capul de trotuar, după care a pus mâna pe un cuțit cu care a înjunghiat mortal victima.

Conform unor informații din rândul anchetatorilor, autorul le-ar fi spus că o voce din interior i-a zis să recurgă la acest gest. 

În cazul de la Hălăucești motivul care a dus la această faptă este se pare, gelozia. Soții Daniela și Dănuț Lupu erau cunoscuți ca niște oameni așezați. În urmă cu o săptămână s-au bucurat împreună de nunta fiului. Sâmbătă noaptea, după ce cei doi soți s-au culcat s-a declanșat iadul. Bărbatul i-a luat viața nevestei folosindu-se de un cuțit și o surubelniță.

Cel care a descoperit cadavrul femeii a fost chiar fiul celor doi soți, care s-a întors acasă de la o petrecere. Autorul acestei fapte a fost identificat câteva ore mai târziu pe malul Siretului. El a fost reținut de procurorii criminaliști. Cel mai probabil va primi o sentință grea. 

În cazul tânărului din Ruginoasa, acesta a fost internat la Spitalul Socola. Urmează să fie expertizat.  

Related posts

CFR a fost amendată după ce s-a produs un accident rutier la o trecere de cale ferată

Redacția

Dezvăluirile unui bucătar despre meniul din hotelurile “All Inclusive”

Redacția

Cum poţi obţine gratis orteze sau ghete ortopedice

Redacția
Încarcă...