RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

SUA: Un bărbat a fost pus sub acuzare pentru o crimă comisă în 1966, pe baza probelor ADN

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din statul american Missouri a fost pus sub acuzare pentru uciderea unei femei în locuinţa ei dintr-o suburbie a oraşului Chicago – o crimă care a avut loc în urmă cu aproape şase decenii, relatează News.ro citând agenția Associated Press.

Crime scene Foto: SCOOTERCASTER / Sam Hartson / Alamy / Alamy / Profimedia

James Barbier a fost arestat luni la domiciliul său din districtul St. Louis şi pus sub acuzare pentru crimă cu premeditare în cazul morţii, în noiembrie 1966, a lui Karen Snider, în vârstă de 18 ani, în Cook County, Illinois.

  

Descoperirea a venit atunci când poliţia a redeschis acest caz vechi şi a trimis probele de sânge la un laborator în decembrie 2022, a relatat St. Louis Post-Dispatch. Sângele se potrivea cu cel al lui Barbier.

Procuratura a anunţat că James Barbier a fost eliberat joi – procurorii nu au încercat să-l ţină în închisoare din cauza vârstei sale înaintate şi a „infirmităţii fizice”. El nu are voie să părăsească Missouri sau Illinois şi i s-a cerut să renunţe la paşaport şi la armele de foc. El va avea o altă audiere în instanţă pe 21 mai.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Ludovic Orban și Violeta Alexandru au semnat moțiunea simplă a USR împotriva ministrului Energiei

Redacția

Cum să observi animalele în natură si cum sa alegi luneta sau camera – mic ghid pentru vânători

Redacția

Chris Rock se dezlănțuie la adresa lui Will Smith și a soției acestuia la un an de la palma de la Oscaruri / Rock spune că i-a plăcut să-l vadă pe Smith bătut în ultimul său film

Redacția
Încarcă...