RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Amenajarea unui „colț de rai” în curte. Greșeli frecvente și sfaturi utile în grădină, de la un peisagist ieșean

După o zi grea, cel mai la îndemână loc de relaxare poate fi propria grădină. De aceea, întreţinerea acestor zone este relevantă, consideră Călin Ababii, un tânăr peisagist ieșean, administrator al firmei ,,Hortimpact” , care a adunat deja  ani 3 de experienţă în creşterea plantelor, respectiv proiectarea şi amenajarea de spaţii. Iată sfaturile lui pentru amenajarea unui loc frumos, în propria curte!

Peisagistul Călin Ababii crede că responsabilizarea ieșenilor în amenajarea şi îngrijirea acestor zone verzi este binevenită.,,Am început afacerea din anul 1 de facultate, la Horticultură, cu foarte puține utilaje. Dar, treptat, am reușit să o dezvolt, achiziționând utilaje noi de performanțe. Începuturile au fost mai dificile, dar, dând dovadă de seriozitate și executând lucrări calitative, am reușit sa fac un portofoliu de lucrări destul de consistent”, spune el despre primii pași.

„În mod normal, o grădină îngrijită se observă foarte usor după gazon și plante. Acestea au particularități și nevoi diferite de îngrijire. Un gazon tuns, irigat și fertilizat în mod corect se observă după culoare și desime, dar și sistemul radicular, adică rădăcina, are un rol important  în dezvoltarea sa”, a declarat acesta pentru ,,Ziarul de Iași”.

continuare pe ziaruldeiasi.ro

  

Related posts

Primăria Municipiului Pașcani are în conturi aproximativ 20 de milioane de lei! Explicația primarului:”Am făcut economii”!

Răzvan Grecu

Reducerea TVA la apa menajeră va fi susţinută în Parlament

Redacția

Viceprimarul din Pașcani, explicații despre modul și locul de desfășurare a conferințelor de presă

Marius Parteni
Încarcă...