RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Primăria Capitalei, armă pentru răfuielile din PSD | ANALIZĂ

Traian Bǎsescu acuzǎ existența unul blat între Marcel Ciolacu şi Cristian Popescu Piedone pentru ca edilul de la Sectorul 5 sǎ nu se retragǎ din cursa pentru Capitalǎ. Scopul ar fi ca Gabriela Firea sǎ nu câştige teren în PSD. Şi analiştii politici o vǎd pe reprezentanta PSD drept o amenințare pentru premier.

Gabriela Firea ar putea câștiga teren în PSD. Foto: Inquam

Gabriela Firea ar putea câștiga teren în PSD. Foto: Inquam

Fostul președinte al României Traian Băsescu considerǎ ca Marcel Ciolacu îşi doreşte ca Popescu Piedone sǎ rǎmânǎ în cursa pentru Capitalǎ pentru ca şansele Gabrielei Firea sǎ fie diminuate.

  

Eu sunt convins că insistența asta publică «n-am vorbit, n-am sunat, nu ne-am auzit» este ca să pună o perdea de fum, nici Ciolacu, și nici Piedone, nu e omul care să nu intre în dialog dacă există un interes. Și eu sunt sigur că există acest interes, menținerea lui Piedone ca să se diminueze șansele lui Firea. Este vital pentru Ciolacu ca Piedone să rămână în competiție. (…) E miza lui Ciolacu. El e cel care în mod cert este marele beneficiar al prezenței lui Piedone în competiție. Dacă doamna Firea câștigă Primăria Capitalei, Ciolacu se duce la Buzău să vadă dacă e în Moldova sau în regat.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Spitalul Gerota, din Capitală, nu mai este în carantină

Redacția

Premierul Ciolacu trimite Corpul de Control la CSA Steaua

Redacția

Un consultant politic al lui George Simion anunţă că rupe colaborarea: „Politica lui George Simion devine periculoasă pentru România”

Redacția
Încarcă...