RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Planul măreț al lui Sebastian Burduja pentru Capitală: „Nimeni nu a fost în stare în 34 de ani să facă asta”

Actualul ministru al Energiei și candidatul PNL la Primăria Capitalei a prezentat luni, 29 aprilie, principalele puncte ale „Planului pentru București”, printre care se numără propuneri privind lupta împotriva drogurilor, mutarea traficului în subteran, termoficare , digitalizare, realizarea unui București „verde” și un proiect intitulat „Bucureștiul port la Dunăre”.

Sebastian Burduja

Planul lui Burduja pentru București. Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea (Arhivă)

Ministrul Energiei a susținut că Bucureștiul nu a avut în ultima perioadă de timp parte de o viziune și că și-a pus ideile într-o carte. 

  

Am scris această carte, «Planul pentru Bucureşti», tocmai pentru a da o perspectivă şi, aşa cum ştiţi, era publicată înainte de a fi anunţat candidatul PNL. Pentru că nu am intrat în această luptă, împreună cu dumneavoastră, pentru o funcţie. Am intrat pentru ideile care merită să fie puse în practică”, a afirmat Sebastian Burduja, conform Agerpres. 

De asemenea, el a ținut să precizeze că studiile îl recomandă în înfăptuirea unei administrații moderne. 

„Eu m-am pregătit în dezvoltare urbană, asta am făcut la Banca Mondială, asta am studiat la Stanford, la Harvard”, a ținut să precizeze Burduja. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Zelenski critică aspru planul de pace al lui Trump: „O idee primitivă”. Atac dur și la cancelarul Olaf Scholz

Redacția

Nicolae Ciucă, întâlnire cu ministrul israelian de Externe. Discuţiile au vizat războiul din Ucraina şi oportunităţile de cooperare economică şi de securitate

Redacția

Anghel Stanciu a murit. Fostul deputat, un mare susținător al pensiilor speciale pentru parlamentari, avea 74 de ani

Redacția
Încarcă...