RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Iga Swiatek, campioană în premieră la WTA Madrid – Victorie contra marii rivale, după ce a salvat trei mingi de meci

Iga Swiatek (22 de ani) este noua campioană de la WTA Madrid, lidera mondială salvând trei mingi de meci până la o victorie dramatică obținută împotriva marii rivale, Aryna Sabalenka, scor 7-5, 4-6, 7-6(7).

Iga SwiatekFoto: Jean Catuffe/Dppi / Zuma Press / Profimedia

Iga Swiatek, campioană la WTA Madrid după ce a învins-o pe Aryna Sabalenka

  

Iga și Aryna au pus în scenă cel mai lung și mai dramatic meci pe care l-au disputat una contra alteia până în acest moment.

Finala de la Caja Magica și-a respectat din plin afișul (s-au întâlnit primele două jucătoare ale lumii), fiind de nevoie de un meci spectaculos de trei ore și 11 minute pentru a putea fi stabilită o învingătoare.

Dublă câștigătoare la Madrid și campioană en-titre, Aryna (25 de ani) a avut șansele ei importante de a închide meciul, dar cumva Iga a reușit să salveze situația la toate cele trei mingi de meci pe care le-a avut de apărat.

Cel mai câștigat a fost publicul de pe arena Manolo Santana: a văzut de toate – răsturnări spectaculoase de scor, lovituri câștigătoare de manual, ratări neașteptate, dramatism și două jucătoare (aflate la un nivel foarte ridicat) care au dat totul pentru victorie.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Mihai Tudose (PSD): „Noi am mai ieşit pe primul loc şi stăteam în gară şi ne-am uitat cum a trecut trenul“

Redacția

Legea pensiilor speciale, adoptată de Senat pentru a doua oară. Merge la Cameră pentru ultimul vot

Redacția

Ce venituri și bunuri au eurodeputații români: de la obiecte de valoare de sute mii de euro la economii generoase

Redacția
Încarcă...