RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Madonna a ținut un mega-concert gratuit pe plaja din Cobacabana, la care au venit 1,6 milioane de fani

Peste un milion de oameni s-au înghesuit sâmbătă pe plaja Copacabana din Brazilia pentru un concert gratuit al Madonnei, sfidând temperaturile ridicate pentru a asista la finalul turneului său mondial „Celebration”, transmite Reuters.

Concert Madonna pe plaja CopacabanaFoto: Bruna Prado / AP / Profimedia

Nisipul și bulevardul de pe malul oceanului din jurul celebrei plaje din Rio de Janeiro și mai multe străzi adiacente au fost ocupate de o mare mulțime de oameni, estimată de municipalitate la 1,6 milioane de persoane.

  

Mulți erau acolo de ore sau chiar zile întregi pentru a obține un loc bun, în timp ce fanii mai bogați au ancorat zeci de bărci în apropierea plajei. Alți spectatori s-au înghesuit în apartamentele din clădirile aflate aproape de plajă

Pompierii au stropit cu apă înainte de concert, când temperaturile depășeau 30 de grade Celsius, pentru a răcori fanii adunați lângă scena reginei pop, iar apa potabilă a fost distribuită gratuit. Temperatura fost în jur de 27 C (81 F) în timpul spectacolului.

Madonna fué, es y será hasta el último de sus días la reina del pop

Nadie está a su nivel !

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Cum a reușit cel mai înalt zgârie-nori din Taiwan să reziste la ultimul cutremur din insulă: un glob suspendat de 660 de tone

Redacția

Ploi şi vijelii în aproape toată ţara

Redacția

SURSE Ciucă nu are în plan o remaniere. Evaluarea, făcută de premier după şase luni de guvernare

Redacția
Încarcă...