NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer era atât de beat încât nu şi-a dat seama că a lovit o maşină, a mers mai departe şi a mai izbit două. Alcoolemia incredibilă descoperită la analize

Un conducător auto din Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Individul a lovit trei maşini.

Viorel Roman este acuzat că a comis faptele acum două zile. El a ajuns în vizorul Poliţiei după ce a condus o maşină prin Bucium şi a lovit alte trei maşini. Accidentele au avut loc în jurul prânzului. Roman a lovit mai întâi o maşină în apropiere de localitatea Păun, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. După impact, individul nu a oprit şi a apăsat pedala de acceleraţie. În scurt timp, din cauza stării avansate de ebrietate, maşina condusă de Roman a intrat din nou pe contrasens şi a lovit alte două maşini care circulau regulamentar.  Individul a fost în cele din urmă prins de Poliţie. Una dintre probele de sânge a relevat că şoferul avea o alcoolemie în sânge de 3,78, potrivit unor surse judiciare. Aseară el a fost dus la Judecătorie, fiind arestat preventiv. Contactat telefonic, apărătorul lui Viorel Roman, Olivian Moroşanu, ne-a precizat: „A fost o decizie neinspirată, care a dus la un şir de evenimente nefericite atât pentru clientul meu, cât şi pentru celelalte persoane implicate“. 

sursa www.adevarul.ro

Advertisements
Loading...

Related posts

Campanie de prevenire a furturilor de animale

Redacția

Un pășcănean a fost amendat cu 2000 lei pentru că a făcut scandal și a refuzat să se legitimeze

Redacția

Un tânăr din Todirești a primit un par în cap, în fața unui bar

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site