NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un șofer era atât de beat încât nu şi-a dat seama că a lovit o maşină, a mers mai departe şi a mai izbit două. Alcoolemia incredibilă descoperită la analize

Un conducător auto din Iaşi a fost arestat pentru 30 de zile după ce a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. Individul a lovit trei maşini.

Viorel Roman este acuzat că a comis faptele acum două zile. El a ajuns în vizorul Poliţiei după ce a condus o maşină prin Bucium şi a lovit alte trei maşini. Accidentele au avut loc în jurul prânzului. Roman a lovit mai întâi o maşină în apropiere de localitatea Păun, după ce a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens. După impact, individul nu a oprit şi a apăsat pedala de acceleraţie. În scurt timp, din cauza stării avansate de ebrietate, maşina condusă de Roman a intrat din nou pe contrasens şi a lovit alte două maşini care circulau regulamentar.  Individul a fost în cele din urmă prins de Poliţie. Una dintre probele de sânge a relevat că şoferul avea o alcoolemie în sânge de 3,78, potrivit unor surse judiciare. Aseară el a fost dus la Judecătorie, fiind arestat preventiv. Contactat telefonic, apărătorul lui Viorel Roman, Olivian Moroşanu, ne-a precizat: „A fost o decizie neinspirată, care a dus la un şir de evenimente nefericite atât pentru clientul meu, cât şi pentru celelalte persoane implicate“. 

sursa www.adevarul.ro

loading...
Advertisements

Related posts

ÎNVAȚĂ SĂ AI GRIJĂ DE BICICLETA TA!

Ema Roman

Trei tineri au furat două uși metalice de la o casă pe care le-au vândut la fier vechi

Redacția

Fără suflet: Un bărbat din Vânători și-a lăsat soția să moară de frig pe marginea unui drum!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site