RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un scriitor din Deva spune că a fost reclamat de vecini că are „prea multe cărți în casă”

Daniel Iancu, istoric, cercetător și scriitor din Deva, povestește că a fost reclamat de vecinii săi de bloc la asociația de proprietari că ține prea multe cărți în casă și s-ar putea ca blocul „să se prăbușească din cauza lor”, relatează publicația locală newshd.ro.

CărțiFoto: Ismo Pekkarinen / Lehtikuva / Profimedia

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Daniel Iancu a scris:

  
  • „Am fost reclamat de către vecini, la Asociația de proprietari, că am prea multe cărți… și s-ar putea prăbuși blocul din cauza cărților mele!”

El i-a asigurat pe cei care au comentat la postare că nu glumește și că reclamația la asociația de proprietari există. „Ar fi amuzant dacă nu ar fi adevărat”, a scris Daniel Iancu într-un răspuns la un comentariu.

Daniel Iancu (50 de ani) lucrează la Muzeul Civilizației Dacice și Romane Deva. Este absolvent al Facultății de Istorie-Arheologie, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia. El este autorul mai multor volume de istorie și reportaj.

În octombrie 2022, a primit din partea președintelui României, Klaus Iohannis, Medalia Aniversară „Centenarul Marii Uniri”, conferită unor personalități și instituții din domen

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Mediastandard.ro: În mijlocul conflictului Israel-Gaza, lumea întreagă este victima dezinformării

Redacția

Marile orașe trec în scenariul roșu: Suceava, Timișoara, Alba Iulia, Sibiu, Satu Mare, Constanța au depășit pragul de 3 la mie al incidenței COVID

Redacția

Ce a aflat Congresul SUA în prima audiere publică despre OZN-uri din 1966 încoace

Redacția
Încarcă...