NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un pășcănean solicită ca locurile de joacă să fie transferate în administrarea Asociațiilor de Proprietari

 

Un pășcănean nemulțumit de modul în care este administrat un loc de joacă, a venit cu o soluție, după ce a remarcat că Primăria nu este capabilă să întrețină în mod corespunzător această locație.

  

 Aurel Iacob este un pensionar care locuiește la blocul Crinul și este revoltat de faptul că locul de joacă din apropierea locuinței sale este lăsat de izbeliște. Acesta a precizat că a reclamat primarului Dumitru Pantazi situația, însă Primăria nu a făcut nimic. Pășcăneanul spune că ar trebui ca lada de nisip să fie din nou umplută pentru ca cei mici să se poată juca în ea, vegetația să fie tăiată, iar mobilierul să fie reparat.

Cetățeanul are și o soluție la lipsa de implicare a angajaților Primăriei. Acesta vrea ca locurile de joacă să fie pasate spre administrarea Asociațiilor de Proprietari, iar municipalitatea să acorde fonduri pentru întreținerea lor.

„Am reclamat de mai multe ori că locul de joacă nu este îngrijit. Uitați, lada de nisip ar trebui să fie umplută că nu s-a mai pus nisip în ea decând s-a deschis locația. Vegetația ar trebuie tăiată, pentru că favorizează țânțarii și căpușele, iar aici s-a putea instala un joc rotativ. Mai bine ar da în administrarea Asociațiilor de Proprietari aceste locuri de joacă și ar aloca fonduri pentru întreținerea lor”, a fost soluția lui Aurel Iacob la lipsa de implicare a Primăriei în întreținerea locurilor de joacă.

Viceprimarul Gabriela Nedelcu a declarat atunci când a fost întrebată de situația prezentată, că a direcționat sesizarea pășcăneanului, către Eco Salubritate.

Advertisements

Related posts

Proiect de hotărâre privind transparența instituțiilor statului

Teona Gherasim

Un nou caz de pestă porcină în județul Iași. Ședință la Prefectură pentru dispunerea măsurilor necesare

Redacția

Ședință CL Pașcani, 25 Februarie 2015: PSA are preț pe epurare, RAGCL amenințat cu închiderea gazului. Primarul iritat de problemele Pașcaniului (VIDEO)

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site