RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Un oficial rus recunoaște că forțele ucrainene desfășoară un număr „impresionant” de arme și trupe în regiunea Zaporojie: „Depășește cu mult orice cantitate care a existat vreodată pe parcursul războiului” – TASS

Forțele armate ucrainene au desfășurat până în prezent mai multe arme și trupe la linia de contact din regiunea Zaporojie decât a fost vreodată în cursul operațiunii militare speciale, a declarat președintele mișcării „Suntem împreună cu Rusia”, Vladimir Rogov, citat de TASS.

„Numărul de arme și personal [ucrainean] desfășurat până acum pe linia de contact [din regiunea Zaporojie] este impresionant. Depășește cu mult orice cantitate care a existat vreodată pe parcursul întregii desfășurări a operațiunii militare speciale”, a declarat oficialul.

Rogov a declarat anterior că Ucraina a desfășurat peste 450 de trupe speciale pentru operațiuni de luptă. Potrivit acestuia, în septembrie, forțele ucrainene au organizat cel puțin trei exerciții pentru a-și duce trupele dincolo de Nipru.

Până la cinc

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Principalele reacții la atacul din Rusia revendicat de Statul Islamic

Redacția

Iohannis pune cruce temei revizuirii Constituţiei

Redacția

Ciolacu, precizări despre criza facturilor: Luni vom mai avea două discuţii. Una pe OUG privind plafonarea şi compensarea, una despre ce facem după 1 aprilie

Redacția
Încarcă...