NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Un nou an de activitate la Centrul de Excelență din Pașcani

Centrul de Excelență din Pașcani își deschide porțile pentru elevii de gimnaziu și liceu. Grupele au fost aprobate, și urmează înscrierea elevilor și a profesorilor. Testele inițiale, cât și cele de selecție, se vor desfășura la Casa Corpului Didactic din Pașcani, strada Dragoș Vodă.

  

Disciplinele pentru care se va continua pregătirea centralizată în acest an şcolar sunt următoarele: Matematică, clasele III-IV, Limba și Literatura Română, clasele VII-IX, Istorie clasa a XII-a, Matematică clasele V-VIII, Fizică, clasele VII-VIII, Chimie clasa a IX-a și Informatică clasele IX-X.

 Cererile de înscriere ale elevilor interesați vor fi transmise până miercuri, 2 decembrie 2015 la secretariatul Colegiului Național “Mihail Sadoveanu”, profesor coordonator Carmen Dimitriu, directorul CEX Pașcani. Primele ședințe, la toate disciplinele, vor fi programate în intervalul 3-6 decembrie 2015.

 Rolul Centrul de Excelenţă este acela de a asigura tinerilor cu abilităţi speciale o pregătire deosebită, bine focalizată pe aptitudinile şi nevoile lor de instruire, de a promova metodologii şi instrumente pentru depistarea valorilor autentice şi stimularea creativităţii specifice.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Lansare de carte la Biblioteca Municipală

Redacția

Sindicatele din învăţământ cer Parlamentului să urgenteze votarea legii prin care cadrul didactic capătă statut de autoritate publică

Redacția

Moș Crăciun a venit la Sindicatul Învățământ Spiru Haret. Cadouri pentru membri de peste 30.000 lei

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site